0700-1-5522 visit.BG

Мнения на реални клиенти на Аркутино Фемили Ризорт, Аркутино

× Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

Костадин (семейства с големи деца ) от 15 Юли 2018 до 22 Юли 2018

Лична оценка 4.92/5 + Покажи повече

· Невероятен ситен пясък и прозрачна морска вода!

· Няма анимация/забавления за възрастни вечер! Не се канят външни групи и артисти/изпълнители! На плажа няма бар със студени напитки и пресни плодове. Няма възможност за обяд в заведение на плажа, за да не се връщаш до ресторанта и обратно в жегата. Няма плажна дискотека/парти/народни хора вечер, с огън, пяна-вечер и др. Няма професионални аниматори или студенти актьорско майсторство 4-5 курс. Аниматорите са аматьори-ученици!

· Бих препоръчал хотела на приятели.

Добавен на 25 Юли 2018 В 01:03: от Анимация

· Прочетохме коментари ви и обсъдихме написаното от вас с колегите, много се чудехме дали да отговорим и все пак ще го направим. Не сме съгласни с вашето твърдение, не е нужно да си 4/5 курс студент по актьорско майсторство за да си успешен аниматор. Другото, което е партитата на плажа не зависят от нас и ние нямаме задължения към евентуални събития на плажа, които да включват предпочитаната от вас програма, която вие изброихте. А гост изпълнители имаме всеки месец, не знам от къде сте си извадили извод, че нямаме.Относно вечерната ни програма тя е само за възрастни, освен веднъж на две седмици, когато се провежда KIDS NIGHT, когато обръщаме по специално внимание на децата. А това, което най много ни засегна е твърдението от ваша страна относно фолклорните ни изяви, половината екип от аниматори, сме личности, които извън анимацията поддържаме активна фолклорна дейност, и всеки петък имаме българска вечер, в която се представят различни фоклорни танци и сюжети от различни краища на България, вечерта завършва с участието на гост изпълнители “нестинари”, които показват магията на нестинарският танц. Благодаря ви! Всичко добро и все пак съжаляваме, че не сме покрили очакванията ви, надяваме се един ден да достигнем нивото на анимация, което вие и вашето семейство търсите! Поздрави!

Добавен на 25 Юли 2018 В 00:08: от Тео - Анимация

· Не съм съгласен с вашето твърдение, имаме гост изпълнители всеки месец, но явно вие не сте ги хванали, а вечерната ни програма, е единствено и само за възрастни, освен KIDS NIGHT, която се прави веднъж седмично.Пияна парти и прочие на плажа, не зависи от аниматорският екип. Относно фолклорната вечер, се почувствах лично засегнат, защото половината аниматори сме хора, които се занимаваме с фолклорни танци и имаме цялостна фолклорна вечер, която представя различни сюжети от различните краища на България, като след представлението се включват гост изпълнители “нестинари”, които показват магията на нестинарският танц. А за да бъдеш аниматор, определено не е задължително да си в 4-5 курс актьорско майсторство. Или го можеш или не !!! Благодаря!

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни