0700-1-5522 visit.BG

Мнения на реални клиенти на Аркутино Фемили Ризорт, Аркутино

× Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

Вероника (с приятели ) от 23 Юли 2018 до 26 Юли 2018

Лична оценка 3.15/5 + Покажи повече

· Благодарим на Съни Турс за поредна година за перфектната органицация. Относно хотела благодарностите са спорни! Чист и просторен апартамент.

· Коментара, който ще направя се надявам да бъде прочетен и съответно обсъден с мениджмънта на хотела. Храната беше потресаваща, за времето в което бяхме отседнали там единственото нещо, което ставаше за консумация бяха зеленчуците на скара. Количеството на храната беше достатъчно но качеството меко казано е драматично! Недопустимо е хотел 4* да си позволява подобно нещо. Тоалетните, които бяха в обсега на ресторанта бяха много мръсни и от закуска до вечеря не се намери човек да зареди консумативи и почисти кошчетата. Организацията на персонала много \"куца\" и другото смущаващо нещо бяха огромното количество висящи паяжини на терасата над главите на хората, който се хранят. Ако Управителя на хотела има проблем, много фирми предлагат обучения!!!

· Не, Бих препоръчал хотела на приятели.

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни