0700-1-5522 visit.BG

Мнения на реални клиенти на Интерхотел Поморие, Поморие

× Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

Лина (семейства с малки деца ) от 30 Ноември -1 до 30 Ноември -1

Лична оценка 2.77/5 + Покажи повече

· Прекрасно място за хора, които обичат морето. Денонощно слушаш шума на морето. Навсякъде по плажовете имаше водорасли, но не и пред хотела. Там се образува нещо като лагуна и водата е идеално чиста. Базата на хотела (ново крило) е доста добра. Големи стаи, с прилично обзавеждане и централен климатик. До центъра на Поморие има не повече от 5 мин. път.

· Почти всичко друго: 1. Лоша хигиена - за две седмици не измиха мивката и тоалетната. Не сменят кърпи и чаршафи, освен ако не ги хвърлиш на земята. 2. Храната - една и съща, много беден асортимент. Това не е ол инклузив, а столово хранене. 4 - 5 вида ядене, 2 - 3 вида салати, десерт - едни и същи пастички, плодове - нектарини (зелени), грозде и круши. И така през няколко дена се повтаря същото. За две седмици не измиха стъклените врати на ресторанта. Добре, че чиниите се мият със машини. Обикалят сервитьорите с една количка и в легени изсипват останалата в чиниите храна, докато се храните! 3. Персонала - незаинтересован. Не видяхме нито един път управител. Чистачки, служители и спасители - все едно, че са си в къщи! 4. Няма интернет достъп до стаите. 5. Телевизорчето изкопано от далечното минало, с лупа да го търсиш. А то няма и какво да гледаш - 4 - 5 канала и нита един детски. 6. Хотела разполагаше с 20 чадъра! Стърчаха само дръжки, на които можеш да си сложиш чадър, ако си носиш. Място можеш да си намериш само рано сутрин - до 8 ч.

· Бих препоръчал хотела на приятели.

Добавен на 21 Август 2012 В 06:47: от Владимир

· Добре систематизирани проблените! С малко желание, всички те могат да се решат много лесно, но ясно собствениците не са заинтересувани.

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни