0700-1-5522 visit.BG

Мнения на реални клиенти на Интерхотел Поморие, Поморие

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела! ×

Владимир (семейства с малки деца ) от 30 November -1 до 30 November -1

Лична оценка 2.92/5 + Покажи повече

· Гладката е най-големия капитал на този хотел. Също така, храната не беше лоша, въпреки, че не беше разнообразна. Стаята беше прилична, хигиената на задоволително ниво.

· Персонала - спасителите на \"плажа\" просто са невъзможни, разни чистачки се караха на децата, къде си оставят чехлите пред басейна. Общо взето през повечето време около басейна се чуват гласовете само на персонала. Да не говорим, че единия ден басейна беше в \"профилактика\", защото някакви хора изнервили спасителя и той решил да го затвори?! Стаите - нуждаят се от по-честа смяна на спалното бельо, за 1 седмица един път ми тъснаха един куп чаршафи да си ги сменям сам. Липса на достатъчно шезлонги и чадъри - има 5 чадъра на кръст, шезлонгите са три пъти по-малко от гостите. По нахалните гости си бяха сложили перманентни хавлии върху някои от тях и реално нормален човек не може да припари до шезлонг сутрин. Липса на бар при басейна - огромен минус! Сладолед до 17 часа - ?! Що за идиот може да измисли такова нещо? Това което казват преди мен - всяка закуска едно и също, малък избор от ястия на обед и вечер. Общо взето след доста места, на които съм бил - това не е All-Inclusive, по точно трябва да е нещо като закуска+обяд+вечера, като в столова, но не е това, което се очаква от такъв тип почивка...

· Не, Бих препоръчал хотела на приятели.

Добавен на 12 October 2012 В 19:08: от ИЗНЕРВЕНИЯ Спасител :)

· За ваша информация всеки един басейн си си има правила който трябва да се спазват от гостите на хотела разни не възпитани деца без надзора на своите още по не възпитани и без покритие родители който се оприличават като "баровци в 3 звезди хотел". Профилактика се налага когато лекаря на спа центъра нареди.

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни