0700-1-5522 visit.BG

× Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

Николина (с приятели ) Публикувано на 08 Август 2009

Лична оценка 2.62/5 + Покажи повече

· Гъвкавоста на персонала относно настаняването. Бях резервирала стая за двама възрасти и едно дете, но същия ден сутринта попитах по телефона може ли да бидем трима възрастни без дете. Отговориха ми,че има диван за предвидената по резервазията стая, но не е много удобен за спане,а при пристигането ни бяха подготвили стая за трима възрастни. Сърдечно благодаря!!!

· Не сме вечеряли в ресторанта на хотела, но когато се прибрах в стаята към 23.00часа бях доста разочарована. Стаята ми беше на първия етаж и гледаше към терасата на ресторанта музиката все едно беше е стаята- толкова силна. Но както и да е след половин час спря, но гостите бяха оставени да седят по масите си - под прозореца ми до 2.00часа от което не можах да спя добре, беше топло и прозореца отворен. За да се спася от ужаснитя кикот отвън трябваше да се задушим в стаята. Нека за в бъдеще гостите които искат да стоят цяла нощ да бъдат поне в ресторанта, за да не пречат на тези които искат да спят.

· Бих препоръчал хотела на приятели.

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни