0700-1-5522 visit.BG

Мнения на реални клиенти на Хотел Кристиани, Созопол

× Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

Надежда (семейства с малки деца ) от 24 Юни 2019 до 30 Юни 2019

Лична оценка 4.31/5 + Покажи повече

· Хотелчето е страхотно! Екипът в хотела бяха млади, отзивчиви и много \"frendly\". Храната беше изключително вкусна! Хавлиите и кърпите се сменяха всеки ден. Огромна, прекрасна тераса, с изглед към морето и гледка, която няма да забравя! Имаше малки недостатъци, които обаче сме готови да не забележим поради останалите прекрасни неща. Доволни сме!

· Закуската беше много еднообразна. Апартаментът, в който ни настаниха, беше на последния етаж и беше ужасно топло и задушно, добре, че времето помогна! Също така за семейство с две деца беше много тясно. Пътят до хотела е чакъл и прашен. Срещу хотела има строеж - неприятна гледка с много боклуци. Трудно открихме хотела, даже и чрез навигацията, която не можа точно да ни покаже мястото, не видяхме упътващи табели и по пътя в самия Созопол.

· Бих препоръчал хотела на приятели.

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни