0700-1-5522 visit.BG

Мнения на реални клиенти на Хотел Лебед, Гранд Хотел Варна

× Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

Владислав (семейства с големи деца ) от 28 Май 2016 до 02 Юни 2016

Лична оценка 4.69/5 + Покажи повече

· Хотелът е Долфин Марина. Фитнес уредите на открито са добра екстра, но биха могли да бъдат още по-разнообразни по вид.

· Може да се организира изхранване на обяд на плажа. Сега трябва да се връщаме за обяд до ресторанта на хотела и после пак обратно, към плажа. Това разкарване може да се спести.

· Бих препоръчал хотела на приятели.

Добавен на 13 Юни 2016 В 09:59: от Екипът на Хотел Лебед

· Уважаеми г-н Владислав, Благодарим Ви за споделеното мнение. Всеки отзив от наши гости е от изключителна важност за нас. Така имаме възможността да повишаваме непрекъснато качеството на предлаганите услуги. Радваме се, че нашите усилия са направили Вашия престой приятен. моля да обърнете внимение при следваща резервация, че обядът на плажа в ресторант South Bеach е част от по-разширения пакет Ол Инклузив, а именно Ол Инклузив Премиум. Ще се радваме отново да Ви посрещнем като гости в нашия хотел. С най добри пожелания, Отдел Маркетинг Комплекс Гранд Хотел Варна

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни