0700-1-5522 visit.BG

Мнения на реални клиенти на Хотел Лебед, Гранд Хотел Варна

× Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

Емилия (семейства с малки деца ) от 19 Юни 2016 до 26 Юни 2016

Лична оценка 4.54/5 + Покажи повече

· Оценката ми е за Долфин - no name. Персонала е много отзивчив. Стаята се почистваше всеки ден, като се съобразяваха с обедната ни почивка. Комплекса е много подходящ за семейства с деца.

· Не ми хареса че плажната ивица беше доста намалена. Участъка море - пясък е много малко. Голама част от плажа е на бетон. Ограниченото работно време на сладоледения бар - 2 часа и то по време на обедната почивка.

· Бих препоръчал хотела на приятели.

Добавен на 18 Юли 2016 В 03:15: от Емилия

· Храната е отвратителна

Добавен на 01 Юли 2016 В 08:54: от Екипът на Хотел Лебед

· Уважаема Емилия, Благодарим Ви за споделеното мнение. Всеки отзив от наши гости е от изключителна важност за нас. Така имаме възможността да повишаваме непрекъснато качеството на предлаганите услуги. Радваме се, че нашите усилия са направили Вашия престой приятен. Вашите критики са препратени към отговорния мениджър и ще бъдат взети под внимание. Уверяваме Ви, че удовлетвореността на клиентите е наш основен приоритет. Ще се радваме отново да Ви посрещнем като гости в нашия хотел. С най добри пожелания, Отдел Маркетинг Комплекс Гранд Хотел Варна

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни