0700-1-5522 visit.BG

Мнения на реални клиенти на Хотел Лебед, Гранд Хотел Варна

× Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

Ивелин (семейства с малки деца ) от 01 Август 2016 до 06 Август 2016

Лична оценка 3.31/5 + Покажи повече

· Няма нещо което да ми хареса.

· Храната е еднообразна и почти няма избор.Продуктите са нискокачествени.Сладолед има само от 14.30 до 16.30ч. и по време на обяда.Алкохола е силно разреден.Стаите са много малки,с остаряло обзавеждане.Баните са под всякаква критика.Плажа е ограден от бетон.

· Не, Бих препоръчал хотела на приятели.

Добавен на 18 Август 2016 В 07:15: от Екипът на Хотел Лебед

· Уважаеми Ивелинр Благодарим Ви за споделеното мнение. Всеки отзив от наши гости е от изключителна важност за нас и ни помага в усилията ни да предложим един по-качествен продукт. Искрено съжаляваме, че престоя Ви в нашия хотел не е отговорил на Вашите очаквания. Вашите критики са препратени към отговорния мениджър и ще бъдат взети под внимание. Уверяваме Ви, че удовлетвореността на клиентите е наш основен приоритет. Ще се радваме да ни посетите отново, за да имаме възможност да Ви убедим в нашето желание да предлагаме на нашите гости все по-качествено обслужване и услуги. С най добри пожелания, Отдел Маркетинг Комплекс Гранд Хотел Варна

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни