0700-1-5522 visit.BG

× Външни мнения и коментари за хотела. Препоръчваме Ви да се доверите на мненията на нашите клиенти, които със сигурност са били гости на хотела!

Съжаляваме

Коментар на Снежана от 16.07.2016 за престой 04-07-2016 - 14-07-2016

Съжаляваме,че прекарахме със съпруга ми почивката си на курорта"Елените"-вилите.Освен природните дадености и отлично поддържания парк,нищо друго не е хубаво.Вилите са вече доста стари.Стаите не се почистват редовно.Спалното бельо е захабено и скъсано и за десет нощувки нито веднъж не беше сменено.В банята фугите са черни и мухлясали,а за 10 нощувки кърпите бяха сменени само един път. От тавана висят паяжини.Климатика е монтиран така,че да духа направо в леглото,а на вратата на терасата няма комарник.Има телефон,който не работи и сешоар,който също не работи.Сигнализирахме многократно на рецепцията за проблемите в стаята,но резултати нямаше!Храната е много еднообразна,не е вкусна,зле приготвена!Интересното е,че в летните горещини се предлагат 4 вида топли супи,но не и таратор.Вечерно време не се предлага скара,а много често ядене,което е останало от обяда.Харесаха ни посещенията в ресторант "Созопол" и "Средиземноморския ресторант"Персонала в комплекса е90%процента е от руснаци,които дори и на рецепцията не знаят и "Добър ден" на български.Плажа е с много камъни и никой не почиства пясъчната ивица от боклуци.Чадърите и шезлонгите са недостатъчни и никой не контролира за спазването на забраната, за предварително ангажиране на шезлонги.Нашето семейство иска да почива на Българското черноморие,но мениджърите на комплекс"Вили Елените"явно искат да изгонят българите от българските курорти.Много ми е болно,че всичко това преживяхме на българки курорт!

Добавен на 26 Юли 2016 В 15:54: от Миглена

· Аз също споделям мнението на хората които са с впечатления от вили Елените. Ние даже нямахме и кърпи в банята. Това бил голям проблем ни отговориха камериерките. Стаята освен че миришеше на мухъл, не я почистиха нито веднъж. Така беше и с другите семейства които бяха с нас.На всички баните бяха в окаяно състояние. Душа няма къде да се закачи, пердетата скъсани и паднали на пода. Обслужването под всякаква критика. В ресторанта със средиземноморска кухня се подиграха с нас. Въпреки че беше празен, трябваше да чакаме за поръчката която дадохме веднага със сядането си в 20:30ч. че затварят в 22:00ч. и нямало време да изпълнят поръчката. На половината от нас дадоха риби които бяха студени и твърди като подметки. На другите 5 човека нямаше. И това докато чакахме час и половина.Плодовата салата на децата беше сервирана във вид на каша, ферментирала със тъмнокафяв цвят. Управителя който беше там на маса със дама ни отговори че като не ни харесва да не идваме повече там. Нямало на кой да се оплачем. Не съм придполагала че може да има такова просташко отношение. Но е факт. Не бих почивала повече на нашето Черноморие. Последните 7 години почиваме със семейството си в Гърция, Хърватия и съжалението ми е голямо от почивката във вили Елените, която беше от 11.07-18.07.16г.

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни