0700-1-5522 visit.BG

Външни коментари за Комплекс Созополи, Созопол

× Външни мнения и коментари за хотела. Препоръчваме Ви да се доверите на мненията на нашите клиенти, които със сигурност са били гости на хотела!

мнение за хотел Созополи

Коментар на Светла Димитрова от 17.08.2015 за престой 11.08 - 15.08

Току що се върнахме от хотелския комплекс . Стаите са големи , но има климатик само в едното спално помещение , а в другото умираш от жега . В едната спалня има нормално легло за двама , а в другата се спи на неудобен разтегателен диван . Закуските са само два вида - т. нар - английска закуска и тостер с кашкавал и колбас и никакво друго разнообразие - всеки ден 5 дни ядохме пържени яйца , препекан на някакъв грил салам от рода на кучешката радост , едно масло , което е много трудно да се нарече масло и някакво подобие на мед . КУХНЯ ИЗОБЩО НЯМА .Всичко това се приготвя на един външен бар , без всякакви хигиенни условия. Вечерите се сервираха студени - и те не бяха кой знае какво ,обикновено скара . Масите се забърсваха , по точно замазваха от сервитьорите от два мръсни парцала с препарат за стъкла . Иначе хотела е в близост до морето , което е най- хубавото от всичко .НЕ БИХ ПРЕДПОЧЕЛА ТОЗИ ХОТЕЛ ! ДАЙТЕ СИ ДРУГАДЕ ПАРИТЕ !

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни