0700-1-5522 visit.BG

× Външни мнения и коментари за хотела. Препоръчваме Ви да се доверите на мненията на нашите клиенти, които със сигурност са били гости на хотела!

Бъдни вечер и Коледа 2013

Коментар на Валентина Георгиева от 28.12.2013 за престой 24-12-2013 - 25-12-2013

Хотелът е реновиран преди години явно, защото сложените напосоки тапети бяха вече почернели. Дограмата е сменена, баните са с нови плочки /но са много малки/. Много приятно топло беше - с климатична инсталация е целия хотел. Аз и семейството ми отидохме с ваучери от випоферта.Бяха се постарали с програмата - първата вечер имаше поп и след това двама музиканти с певица - повдигнаха хубавото настроение. Но има едно голямо "НО" - по-отвратителна храна отдавна не сме яли - нищо не беше както трябва - картофи несварени, боб без абсолютно никакви подправки - несварен, сложен в полуготови чушки, сърми - с несварен ориз и полустанало кисело зеле, също несварено... На втората вечер същата история. Отвратителна храна - без да си кривя душата! Точно за празника!

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни