0700-1-5522 visit.BG

× Външни мнения и коментари за хотела. Препоръчваме Ви да се доверите на мненията на нашите клиенти, които със сигурност са били гости на хотела!

отлична организация и вежливо обслужване

Коментар на Биси Борисова от 24.02.2015 за престой 30.12.2014 - 02.01.2015

Най-подходящото място за почивка за хора,бягащи от лудницата и напрежението в големия град.Тишина и спокойствие.Хотел,предлагащ всички удобства за гостите си,независимо от сезона.Климатик,денонощно топла вода,чистота навсякъде. Руска баня.Блаженство.Колко от Вас,трепейки се цяла година от работа,се сещате да си позволите? И новогодишната нощ беше неповторима.менюто - прецизно подбрано.Музиката - приятна,всякаква,но без чалга и сръбска.Два часа забавление само от един шоумен,който задържа вниманието на публиката така,че всички забравиха да ядат и пият. А в полунощ илюминациите пред хотела само увеличиха празничното настроение. Всичко това Ви препоръчвам сами да го преживеете Приятно място и за млади,и за стари. Но най-важното е да сте с правилния човек/като мене/.Иначе всичко ще Ви е криво,където и да сте. Неподходящо е за оргии,комплексари и темерути

Добавен на 12 Август 2016 В 09:40: от ..

· Шоумена Ви благодари .. :D

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни