0700-1-5522 visit.BG

Външни коментари за Парк хотел Панорама, Трявна

× Външни мнения и коментари за хотела. Препоръчваме Ви да се доверите на мненията на нашите клиенти, които със сигурност са били гости на хотела!

Занемарено, мръсно

Коментар на Irina от 01.09.2015 за престой 18-08-2015 - 21-08-2015

За кратко бяхме в Хотел Панорама. Впечатленията ми са, че най-малките - 2-3 г. деца и семействата им настаняват в най-неугледните стаи. Мръсно, миризма на мухъл, на пикоч от течащата тоалетна, чаршафи по 2 на единично легло, сдвоени в средата, тъй като са прекалено къси - и бяха и мръсни. Бедна храна. Управителката ни излъга в очите, че нямат стая, с която да сменят нашата, мухлясалата. Стаята беше неизчистена при нанасянето. За 70лв. на вечер - не си струва. Трявна е прекрасен град и има чудесни места, но краткия ни престой се оказа много неприятен за нас. Не се лъжете от оферти е нета за този хотел.

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни