0700-1-5522 visit.BG

× Външни мнения и коментари за хотела. Препоръчваме Ви да се доверите на мненията на нашите клиенти, които със сигурност са били гости на хотела!

Фантастично!

Коментар на lpl от 31.08.2015 за престой 05-08-2015 - 11-08-2015

Хотелът надмина очакванията ми!Има голямо разнообразие от храна-има и фаст фууд,и 3 вида месо на обяд и вечеря за мръвкарите,и вегетариански ястия,салати,десерти,ако случите някоя вечер и видите главния готвач да прави банан фламбе,НЕ ПРОПУСКАЙТЕ да си вземете:това ще е един от най-хубавите десерти,които сте яли.Българския а-ла-карт ресторант е супер,азиатския може и да го пропуснете.Аниматорите са супер готини,особено Боби! Басейните са с перфектна вода,стаите са широки,за предпочитане са тези с изглед към басейна,защото от към улицата е доста шумно.Коктейлите в баровете са перфектни,бармани/ките са пичове,работят бързо,целия персонал е любезен.ПРЕПОРЪЧВАМ НА ВСИЧКИ !!!!!

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни