0700-1-5522 visit.BG

× Външни мнения и коментари за хотела. Препоръчваме Ви да се доверите на мненията на нашите клиенти, които със сигурност са били гости на хотела!

Не се подлъгвайте !!!

Коментар на Mirela Ivanova от 02.07.2018 за престой 01-07-2018 - 05-07-2018

Коментарът ми за този “хотел” ще е доста изчерпателен с идеята да предпазя бъдещите посетители от редицата неприятни изненади , които им предстоят! Започваме с това, че хотелът все още е в ремонт/част от него/ и пред портала има огромна купчина отпадъци. Персоналът в хотела е изцяло от млади руснаци, които си нямат идея защо са тук и какво правят. На рецепцията двете момичета са там за присъствие, или не разбират какво им говорите или ако схванат нямат решение на приблема ви. Храната е СУПЕР ЗЛЕ!!! МНОГО БЕДНО МЕНЮ! Ол инклузив от има няма 1-2 основни ястия, куп полуфабрикати и две -три салати ! Никъде не пише какво е ястието пред вас и какво съдържа! Почти всичко е безвкусно! Приготвено с толкова евтини продукти, че чак избягвахме някои храни! СЪМНИТЕЛЕН ПРОИЗХОД! Алкохолът е зад бар и всички напитки от хранениятА! Трябва да се редиш на опашка и да се молиш руснака зад бара да знае какво е чаша вода ! Сладоледът също е изключително евтин и съмнителен! Пуканките и хотдога от пул бара са поредния съмнителен безплатен подарък, ако имате късмета за намерите руснака на работното му място. Детската площадка е затънала в кал, никой не я почиства. Чадърите около басейна са супер нестабилни и единията падна върху едно дете! Стаите и баните не се почистват адекватно, хавлии не чакайте ! Топлата вода е на бойлер. От свободния алкохол почти всичко е или свършило или нямат. Като цяло всичко е до долу! От всички хотели, в които сме били този със сигурност ни показа , че свидливостта на собствениците му е безгранична! Толкова е пестено от всичко, толкова много, че ни накарахте да се чувстваме като някакви нахални натрапници заслужаващи най-евтината услуга! В букинг не знам , защо коментарите за заключени, но хората трябва да знаят къде отиват преди да си дадат парите! Единственият плюс е близостта до плажа, но този плюс бледнее пред всички ужаси тук! Това са ми впечатленията за два дена! Управител в хотела няма, или ако има все казват че току що си е тръгнал! Гостите на хотела са стотици, като 90% са руснаци и в ресторанта настава невиждан хаос !

Добавен на 12 Юли 2018 В 08:14: от Кристиана Петрова

· Не знам вие колко сте платили но ние за 6 нощувки 2ма възрастни и едно бебе сме платили 1200лв, мисля че за тези пари трябва да предложат повече и не са малко.

Добавен на 08 Юли 2018 В 20:17: от Дарина Кирилова

· Аз не знам колко ви е стувала почивката. Ако махнем спането, за което ние не можем да се оплачем, остават едни 300 лв. за останалото. Като ги разделя на 6 дни се пада по 50 лв. на ден за 2 възрасни + 2 деца. Аз се чудех за тия пари какво ще могат да ни предложат. Даже бях изненадана, че на маслото пишеше 82% мазнина. Очаквх маргарин. В стола има какво да си избере човек. Не разбирам за тези пари какво очакват хората.

Добавен на 03 Юли 2018 В 20:22: от Кристиана Петрова

· Абсолютен ужас е този хотел.Всичко е една голяма трагедия.Никога не бих се върнали тук.

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни