0700-1-5522 visit.BG

× Външни мнения и коментари за хотела. Препоръчваме Ви да се доверите на мненията на нашите клиенти, които със сигурност са били гости на хотела!

Ски ваканция

Коментар на Мария и Стефан от 20.02.2015 за престой 09-02-2015 - 15-02-2015

Прекарахме една страхотна ски ваканция в Пампорово. Останахме изключително доволни от обслужването в хотела, както и от гостоприемството на домакините. Храната е разнообразна и вкусно приготвена. Стаите са големи и добре отоплени с добра гледка към боровата гора (ако не гледа към пътя). Това, което не ни хареса,е че в рамките на една седмица, спалното бельо нито веднъж не бе сменено и стаите не се чистеха редовно. Мокета е стар и захабен, поради което по него се натрупва доста боклук. Необходимо е да се оправи наклона в банята, тъй като водата изтича в коридора. Wifi е трагичен, постоянно се губи мрежата. Спа центъра е изключително малък и за да го ползваш се заплащат 12лв на човек! Въпреки то, бихме посетили отново хотела.

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни