0700-1-5522 visit.BG

Външни коментари за Хотел Замъка, Царево

× Външни мнения и коментари за хотела. Препоръчваме Ви да се доверите на мненията на нашите клиенти, които със сигурност са били гости на хотела!

Мойте впечатления за хотел Замъка в Царево

Коментар на Алекасндър от 11.09.2016 за престой 23-08-2016 - 29-08-2016

В края на август 2016 посетихме хотел Замъка в Царево. Хотела като цяло е построен качествено и е вложено доста като труд, средства и усет за хотел от този тип. Държа да похваля камериерките който си вършеха работа и бяха любезни. Но от гледна точка на персонала в ресторанта не мога да се похваля. Сервитьора нямаше абсолютно никакво професионално държане и любезност към гостите на хотела. Сервираше с тениска и маратони все едно че е тръгнал на фитнес и междувременно е решил да разхвърля по масите няколко чинийки за вечеря. Думи като "добре дошли" , "заповядайте" и подобни на тях не се чуваха. Троснато и не учтиво отношение. Готвача явно си вършеше добре работата. Но като цяло относно разнообразието на храната има доста какво да се желае, но тези неща явно си зависят от мениджърите а именно това му се казва това готви човека, а порциите бяха средни. Ние по принцип не ядем много и ни стигаше храната. Поздравления за управителката - много любезна и лъчезарна душа.Заслужава да отбележа че хотела разполага със страхотен двор и градина и в действителност е едно тихо и спокойно място за отдих. Бих посъветвал собствениците да обърнат внимание на персонала който отговаря за ресторанта. Масите не се почистваха, пода не се бършеше. Закусваш отиваш на вечеря и намираш на масата трохите от закуска - срам и резил. Като цяло държа много на хигиената и това е причината поради която не бих се върнал в този хотел втори път.

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни