0700-1-5522 visit.BG

× Външни мнения и коментари за хотела. Препоръчваме Ви да се доверите на мненията на нашите клиенти, които със сигурност са били гости на хотела!

Прекрасно място

Коментар на Анастасия от 18.03.2013 за престой 21.08.12 - 29.08.12

Искрено препоръчвам хотела за млади семейства. Миналата година прекарахме там 8 нощувки в апартамент с 2 малки деца и съпруга ми. Впечатлена съм от: 1.Нивото на хигиената - всеки ден се почиства и подрежда основно, сменят се кърпи 2. Местоположението - на плажа, достъпно и удобно с деца. Ако не се нрави плажа, на близо има огромна пясъчна ивица като алтернатива. 3. Басейна и учителката по плуване за деца - за почивка с малки деца е прекрасно. 4. Възможността за почасово забавление на децата ( препоръката ми би била по-голямо място за децата и повече целенасочени арт-занимания). 5. Обслужването - реагира се моментално на всяка нужда. 6.Гледката от стаите с изглед към морето 7.Локацията - близостта до гора 8.Катерушките за деца Като обобщение бих споделила,ч е това беше първата ни семейна почивка, на която успяхме истински да си починем. Хотела е предвиден за семейство с деца. Тази година отново сме там. Искрено препоръчвам! Бих пожелала да се предлага опция с вечеря или all inclusive, би било още по-удобно.

Добавен на 05 Юни 2015 В 19:01: от ренета

· да, не е лошо да има база изхранване, но това с децата ви хич не ми се нрави,НЕ НЕ Не бих дошла, детска глъчка, рев, сополи, лиготии на всяка крачка, това да не е почивна станция от соц-а, чуждите деца са голяма отврат и тегоба, пффф

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни