0700-1-5522 visit.BG

Външни коментари за Хотел Морско конче, Лозенец

× Външни мнения и коментари за хотела. Препоръчваме Ви да се доверите на мненията на нашите клиенти, които със сигурност са били гости на хотела!

перфектната почивка

Коментар на Веселин от 03.07.2015 за престой 14-06-2015 - 21-06-2015

Приятен и чист хотел със собствен плаж без натрапници. Всеки ден се почистват стаите и се сменят чаршафите.Вежлив персонал. Аниматор. Чист и топъл басейн за възрастни и деца.Кристална вода на плажа. Собствен паркинг, паркираш, минаваш покрай рецепцията и излизаш на плажа.Тихо място сред природата, далеч от всякакви атракциони. Китен е на 1,5км., а Лозенец на 3км. Цени: поносими. Има магазинче в хотела, за да си напазарувате, ако не ви се харчат пари в ресторанта. Една от "атракциите" са лястовичките, има ги навсякъде. Цапат докато си построят гнездата, иначе ни чуруликат през целия ден. Негативи: Детската площадка е с износени съоръжения. От съседния къмпинг слизат дечурлига на по 10 - 14г. и заемат люлките и съоръженията на децата на гостите на хотела. Самите съоръжения са направени за деца до 6г. От персонала сложиха бележка и веднага я скъсаха. Изкъртиха люлката, обърнаха пързалката... а бе няма оправия. Въпреки всичко, мястото е уникално за почивка, а децата са си деца... препоръчвам го на всички, които се двоумят къде да почиват.

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни