0700-1-5522 visit.BG

× Външни мнения и коментари за хотела. Препоръчваме Ви да се доверите на мненията на нашите клиенти, които със сигурност са били гости на хотела!

Добро място за почивка на море с деца

Коментар на Тони от 30.07.2015 за престой 08-07-2015 - 17-07-2015

ПОЗИТИВИ: -Отлично местоположение -Сравнително просторни климатизирани стаи -Ежедневно почистване на стаите и общите помещения -Любезен, отзивчив персонал -Забавления и занимания за деца (4-7г), детска площадка, детска стая -Паркинг, чадъри, шезлонги - в цената на стаята НЕГАТИВИ: -Оборудването на стаите, детските съоръжения, басейна - видими, дразнещи белези на износване и амортизация. -Хотелът външно - замърсени, повредени мазилки, нужда от ремонт -Ресторантът - излишно голямо меню, без възможнаст за съхранение на свежи хранителни продукти. Безлични ястия с незадоволителни вкусови качества. -Лоби бар - не добре снабден, липса на разнообразие. ПРЕПОРЪКИ към хотела: -Обновяване и адекватна поддръжка на иначе прекрасната база ! -Дооборудване на ресторанта, предлагане на вкусни ястия от свежи продукти. ЗАКЛЮЧЕНИЕ: Хотелът е много добро място на българското Черноморие за семейна почивка с деца. Оптимално съчетава природни дадености с възможност за почивка. Не е подходящ за хора, които не понасят детска глъч. На всички останали го пепоръчвам !!!

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни