0700-1-5522 visit.BG

Външни коментари за Хотел Морско конче, Лозенец

× Външни мнения и коментари за хотела. Препоръчваме Ви да се доверите на мненията на нашите клиенти, които със сигурност са били гости на хотела!

Ужасно мръсни стаи

Коментар на Мария Димитрова от 08.08.2016 за престой 27-07-2016 - 04-08-2016

Здравейте, За всички които отново искат да посетят този хотел или въобще са решили да отидат в България на море, искам да споделя преживяването от тази година. Бяхме невероятна компания от 5 семейства с деца. За първи път от около 8 години взехме решение, че ще дадем отново шанс на българското море. Наистина хотелът е на плажа и е удобно за децата, които се чувстваха като на летен лагер. Имаше анимация. Храната и ресторантът са удобни, чисти и беше вкусно. Но хотелът е изключително мръсен, стаите са неподдържани. Въобще не сменят чершафите, нито пък кърпите. По тях има жълти петна. Минават и замитат пода с един пърцал, колкото да оберат пясъка. Мивката, тоалетната и банята въобще не си направиха труда да ги почистят. Така на човек, който въобще не се е показвал на слънце, много се пазеше и въобще не е влизал във водата, му се случи следното, което онагледявам със снимки: Това е резултата от стаята и “чистите“ чершафи. За тези, които гледат невярващо и си мислят, че преувеличаваме, само споделям, че половината от компанията са лекари и фармацевти и добре могат да преценят. Така или иначе остана горчив вкус от иначе приятната ни компания, но остана и една 100 % увереност: В БЪЛГАРИЯ НА МОРЕ-НЕ и НИКОГА! Добре, че останаха планини, а за морето да са живи и здрави съседските ни държави! А иначи приятелката ни ще се оправи, но ще трябват още поне 2 седмици. Хубаво лято на всички!

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни