0700-1-5522 visit.BG

× Външни мнения и коментари за хотела. Препоръчваме Ви да се доверите на мненията на нашите клиенти, които със сигурност са били гости на хотела!

мнение

Коментар на Даниела от 21.08.2015 за престой 20-08-2015 - 22-08-2015

не го препоръчвам хотела , няма интернет не можеш едни новини да чуеш, телевизията постоянно прекъсва във ваната имаше косми басейна за 4*хотел е направо смешно ,моля не ходете в този хотел, а за храната ...смешно,аз никога повече няма да дойда тук

Добавен на 31 Август 2015 В 07:44: от Milka

· Аз горещо препоръчвам хотела за всички, които искат да си починат и да хапнат вкусна храна. Никъде няма изискване за големината на басейна в четиризвезден хотел, както няма и мнго други изисквания, които много клиенти мислят , че трябва да им се осигуряват..... Басейна е много приятен, на нивото на градината и с излаз към нея. А не като повечето хотели в мазето и нямаш никаква гелда и никакъ чист въздух. МОЛЯ ХОДЕТЕ В ХОТЕЛА, много много приятно място.

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни