0700-1-5522 visit.BG

Външни коментари за Хотел Св. Илия, Бургас

× Външни мнения и коментари за хотела. Препоръчваме Ви да се доверите на мненията на нашите клиенти, които със сигурност са били гости на хотела!

хотел Свети Илия

Коментар на Вероника Минкова от 22.07.2016 за престой 08-07-2016 - 11-07-2016

Изключително разочарована от този хотел.Никога повече няма да го посетя.Избрахме го защото сме с малко дете и е близо до Морската градина, а и в сайта пише че има басейн, който е по скоро една изкопана дупка пълна с вода, не го ползвахме.Когато си правихме резервацията си запазихме двойна стая и казахме, че сме с малко дете , обещаха ни кошарка, но когато отидохме на място ни казаха че нямат кошари и се наложи да доплатим за стая с три легла.Терасата е ужасно мръсна, не е почиствана от доста време, много малка няма къде да се обърнеш,не е обезопасена, детето не сме го пускали на терасата.За четири дни камериерка не влезе нито веднъж да смени кърпите, а пише че се сменяли на два дни.Коша преливаше никой не го смени, искахме допълнителна торбичка за боклук и тя преливаше.Банята не ни я подсушиха нито веднъж.В сайта пише че предлагат закуска.Закуска е силно казано едно тънко парче шунка и едно тънко парченце кашкавал, които са крайно недостатъчни да се нахрани човек и малка филийка хляб.Четири дни една и съща закуска.Управителя е много досаден и на закуска постоянно ходеше да досажда на хората , като ги разпитваше какви са , откъде са.Дори да е последния хотел в Бургас никога няма да го посетя отново.Не ходете , не си заслужава да си давате парите!

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни