0700-1-5522 visit.BG

Външни коментари за Хотел София, Равда

× Външни мнения и коментари за хотела. Препоръчваме Ви да се доверите на мненията на нашите клиенти, които със сигурност са били гости на хотела!

Ужас

Коментар на Ani от 05.08.2018 за престой 30-07-2018 - 07-08-2018

Незнам с кое да започна, но най-гадното е че бяхме настатени в стая точно над кухнята на ресторанта. Постояно викане, блъскане на чинии и тряскане, просто няма шанс да починеш след плаж. В стаята има точно един контакт, което прави зареждането на телефони на смени. Когато попитах на рецепция на колко дни се сменят чершафите, ми отвърнаха че на 7 дни се сменят, бях ужасена защото нашия престой е 8 нощувки, но след като се върнахме от плажа ни казаха че вече са сменени което доста ме успокой. Това е хотел в който почивката на човек, неможе да се нарече почивка, постоянно си в напрежение. На 100% казвам че повече няма да го посещаваме. Единствиният плюс е че е на първа линия в непосредствена близост до плажа.

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни