0700-1-5522 visit.BG

× Външни мнения и коментари за хотела. Препоръчваме Ви да се доверите на мненията на нашите клиенти, които със сигурност са били гости на хотела!

Семейство с Тийнейджър

Коментар на сем. Симеонови от 28.07.2015 за престой 24-07-2015 - 27-07-2015

За втора година бяхме гости на хотела Ви, макар и за по-кратък престой. Убедихме се, че сте едни от най-добрите по Черноморието - хотел от висок клас. Бяхме посрещнати от усмихнати, гостоприемни, много любезни и отзивчиви рецепционисти. Чистотата в целия хотел /стаи, кухня, барове, общи части/ е на много високо ниво. Работата на камериерките е перфектна. Кухнята - вкусна и разнообразна, работи се с пресни, свежи и качествени продукти. Сладкарският цех е великолепен - разнообразни десерти. Останахме много приятно изненадани от разширението на плажната ивица и от новия втори бийч бар "Хавана" на самия плаж. Момичето, което работи там е винаги усмихнато и много любезно, както и момчетата на другите три бара. Персонала в целия хотел е от професионалисти. Капацитета на шезлонгите около басейните в хотела, басейна на бийч бара, както и на плажната ивица е съобразен с гостите на хотела. Дори оставаха незаети места, въпреки, че в хотела нямаше незаети стаи. Това ни даде допълнително спокойствие и комфорт. Отново ще бъдем Ваши гости. Ще го препоръчаме горещо на всичките ни познати и приятели. Изкарахме една перфектна почивка, за което ви благодарим от сърце.

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни