0700-1-5522 visit.BG

Лефкада - изумруденият остров (4 нощувки)

остров Лефкада - остров Паксос - остров Антипаксос

Галерия

Цени

ДАТА НА ТРЪГВАНЕ - 29 Април 2020

Стаи
Тип
Цена на човек от BGN
 
Стаи
допълнително легло в двойна стая
Тип
Двойна стая (2+1)
Цена на човек от BGN
235 лв.
Стаи
двойна стая с отделни легла (не се гарантира)
Тип
Двойна стая (2+0)
Цена на човек от BGN
295 лв.
Стаи
единична стая
Тип
Цена на човек от BGN
445 лв.

Туристическа програма

 • 1

  Ден 1

  Отпътуване от София в 7.00 ч. от улица "Оборище" (в участъка между площат „Александър Невски“ и булевард „Васил Левски“), в 7.30 ч. от автогара „Сердика“, в 8.00 ч. от Студена - бензиностанция "Shell/Mc Donald's", в 8.30 ч. от Дупница, в 9.00 ч. от Благоевград, в 10:00 ч. от Сандански по маршрут Кулата - остров Лефкада.

  Пристигане вечерта.

  Настаняване.

  Пешеходна разходка в град Лефкада: Централният площад, църквата „Свети Спиридон“, построена през 1685 г. от венецианците, кметството, църквата „Свети Мина“ и катедралата.

  Прибиране в хотела.

  Нощувка.

 • 2

  Ден 2

  Закуска.

  Свободно време.

  По желание и предварителна заявка - отпътуване за град Нидри за целодневен круиз с кораб (продължителност 9 часа; с включен обяд на кораба): Порто Кацики или Егремни - най-красивите плажове на острова с възможност за скачане и плуване в кристалната вода на Йонийско море; остров Кефалония със свободно време в градчето Фискардо; остров Итака с възможност за разходка или плаж на острова на Одисей; пещерите на остров Меганиси; трите острова на семейство Онасис - Скорпиос, Спарти и Скорпиди; остров Мадури, известен със своята вечнозелена растителност.

  Връщане в хотела.

  Нощувка.

 • 3

  Ден 3

  Закуска.

  Свободно време.

  По желание и предварителна заявка - отпътуване за Парга за целодневен круиз с корабче: остров Антипаксос с възможност за плуване в топлите и чисти води на Йонийско море; Сините пещери, известни с причудливите си форми, образувани през годините от морските води; остров Паксос с посещение на столицата Гайос и свободно време за разходка и обяд в някоя от местните рибни таверни.

  Връщане в хотела.

  Нощувка.

 • 4

  Ден 4

  Закуска.

  Свободно време.

  По желание и предварителна заявка - обиколка на острова с посещение на: Нидри - най-голямото курортно селище на острова с възможност за разходка и пазар; манастира "Панагия Фанеромени" - най-важният религиозен център на острова, построен през 1634 г. върху руините на древен храм, посветен на богинята Артемида; плажа „Катизма“ - един от най-добрите острова.

  Прибиране в хотела привечер.

  Нощувка.

 • 5

  Ден 5

  Закуска.

  Отпътуване за България.

  Пристигане в София на бензиностанция „Lukoil“ ( булевард „Сливница“, след кръстовище Орион), автогара „Сердика“, улица "Оборище" (в участъка между площат „Александър Невски“ и булевард „Васил Левски“) вечерта.

Допълнителни услуги

Заминаване / Пристигане

Включва/Изключва

Полезно

Важно