0700-1-5522 visit.BG

Важна информация

Уважаеми клиенти и приятели,

Във връзка с безпрецедентната ситуация и въвеждането на извънредно положение в България, апелираме към всички да спазват инструкциите на Правителството и Министерството на Здравеопазването за превенция на разпространението на вируса.

Ние сме абсолютно съпричастни с всички предприети мерки от Правителството.

От днес 17.03.2020 г. екипът на Съни Турс ще работи основно дистанционно, в намален състав и с намалено работно време от 10:00 ч. до 17:00 ч.

Анализирайки риска за Вас клиентите и партньорите ни, предлагаме на всички с предстоящи резервации и настаняване до 13.05.2020 вкл. да прехвърлят заплатените суми за по-късно.

За да успеем донякъде да работим пълноценно и да гарантираме живота и здравето на нашите служители и на Вас нашите клиенти и партньори, спираме да приемаме нови резервации с дати за настаняване преди 15.05.2020 г.

Промени на вече потвърдени резервации с дати на престой до 31.05.2020 г. ще бъдат обработвани приоритетно, а всички с дата на настаняване след 01.06.2020, според реда на тяхното получаване.

Молим за Вашето разбиране и търпение!!!

Ако случайно пандемията продължи до лятото, бъдете сигурни че резервациите ще бъдат прехвърлени за бъдещ период.

В този тежък период за целия свят е важно да покажем дисциплина и ангажираност! Пазете себе си и всеки около Вас! Бъдете здрави и спокойни! Вярваме, че с общи усилия ще успеем да се върнем скоро към нормалното си ежедневие!

Благодарим Ви за огромното доверие и бъдете сигурни, че дори и в тази ситуация ние няма да ви разочароваме.