0700-1-5522 visit.BG

× Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

Елена (семейства с малки деца ) от 31 Август 2018 до 06 Септември 2018

Лична оценка 4.23/5 + Покажи повече

· Хотелът има добро съотношение цена - качество. Храната беше изненадващо добра - не много разнообразно, но сготвена изключително вкусно и добре. Мило отношение от персонала. Басейна е голям и по всяко време имаше място за почивка. Плажа на Градина е близо и перфектен за почивка с деца. При нужда, селото Черноморец е близо.

· Бяхме настанени в изключително малка стая на 2 етаж без асансьор, при положение, че бяхме заявили дете на 1 год. което предполага количка. Бяхме и заплатили стая двойна+1. При отказ да останем там ни беше предложена стая с мухъл. В крайна сметка останахме в изключително малка стая на партер с лесен достъп за детето. При връзка със представител на Съни Турс ни беше предложено, след ден, да бъдем преместени в по- голяма стая, което отказахме поради обективни причини - малко дете и багаж. Реално хотела има просторни стаи с добра гледка, но и малки стаи гледащи към поляната. Явно е необходимо да се уточни това при резервация.

· Бих препоръчал хотела на приятели.

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни