0700-1-5522 visit.BG

Мнения на реални клиенти на Лозенец Ризорт, Лозенец

× Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

Ирена (семейства с малки деца ) от 21 Юли 2019 до 28 Юли 2019

Лична оценка 3.92/5 + Покажи повече

· Разнообразието на храненията е задоволително. Доволни сме от обслужването в ресторанта и бара - много мили, млади и любезни момичета и момчета. Жените на рецепцията също бяха любезни, но имат още какво да научат за обслужването на клиенти. А по отношения справяне с трудни и недоволни клиенти наистина трябва да им се обърне специално внимание как да реаигират адекватно, за да не стига до ексцесиите, които се разиграха на 28.07.19 г. и по този начин си правят изключително лоша реклама. Като цяло има старание, но има още какво да се желае. Хотелът е на тихо място, в изключителна близост и до плажа, и до хранителни магазини, и до центъра, както и до неплатен голям паркинг, при липса на свободни места на паркинга на хотела ( тъй като е доста малък ).

· Изключително съм недоволна от почистването на стаята, в която бяхме - или по-скоро мога да кажа липсата на такова. За седем нощувки беше почистена един път, в деня, в който смениха кърпите и чаршафите. Не е нормално да се влиза само, за да се изхвърлят кошовете ( а понякога дори и това не се правеше), без да се следи за чистотата и дали има достатъчно тоалетна хартия, например. Като причината не е заетостта на обслужващия персонал или липсата на такъв, тъй като през повечето време камериерките бяха заети с телефоните, седейки на дивана/фотьола до рецепцията, отколкото с почиставането на стаите ( освен когато гостите си тръгваха, разбира се ). Местата в ресторанта са прекалено малко при пълна заетост на хотела и в силния сезон. Площта около басейна има нужда от лек ремонт, както и самия басейн.

· Не, Бих препоръчал хотела на приятели.

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни