0700-1-5522 visit.BG

Мнения на реални клиенти на Парк хотел Голдън Бийч, Златни пясъци

× Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

Десислава (семейства с малки деца ) от 07 Септември 2015 до 21 Септември 2015

Лична оценка 4.69/5 + Покажи повече

· Всичко беше прекрасно. Изкарахме една релаксираща и приятна почивка. Стаите са тихи и просторни, а камериерките са атракция за децата с фигурките от хавлии - специални благодарности на Мариана. Храната беше разнообразна и вкусна - благодарим и на гл. готвач Данчо. Препоръчвам не само парк хотел Голдън бийч, но и професионалните услуги на туристическа агенция Съни Турс ООД - благодарим ви! - Десислава Ганева

· Вътрешните басейни бяха с много студена вода - особено за малки деца през дъждовните дни. Хубаво е да се помисли за по-голям персонал от детски аниматори или преструктурирането му за да може да работят паралелно вътрешния детски център и спортния аниматор на вън. Може да се помисли и за детска анимация на плажа (даже и срещу заплащане или да се добави към услугата All inclusive beach.Анимациите за деца се ограничаваха предимно с детска дискотека от 20:00 - 20:30 часа.

· Бих препоръчал хотела на приятели.

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни