0700-1-5522 visit.BG

× Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

Василка (семейства с големи деца ) от 15 Юли 2017 до 23 Юли 2017

Лична оценка 4.85/5 + Покажи повече

· Изключително любезен и отзивчив персонал, много приятна необявена предварително изненада- детска анимация и много забавления за децата(шах, дартс, тенис на маса, изработка на фенери, танци и др. ) , хотела беше пълен с деца и всички бяха очаровани, големината и чистотата на стаите много ни хареса, храната беше в достатъчно количество и добре приготвена, също подходяща за деца и семейства- супи, сладолед, плодове, зеленчуци, извара, макарони и спагети и т.н. и без изключение се хранихме в хотела. Храна се дозареждаше редовно и в достатъчни количества. Безплатен паркинг и интернет, което също е плюс. Хотела е разположен на тихо място, но близо до плажа, главната улица, спирки на ГТ и аквапарка, което прави местоположението му изключително удобно. Прекарахме спокойна и приятна почивка и бихме посетили отново хотела.

· Липсата на асансьор до 4 етаж е пречка за възрастни хора, предполагам и за хора с увреждания. Настаниха ни на по-нисък етаж, за което благодаря и се радвам че се съобразиха и бяха изключително любезни, но все пак е сериозно неудобство. Другото, което не ми хареса, и за което хотела също няма никаква вина, е състоянието на плажа в курорта и това, че най-прекият път до плажа е платен. Козметични забележки по баните- леко захабени, но пък големи и чисти.

· Бих препоръчал хотела на приятели.

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни