0700-1-5522 visit.BG

Мнения на реални клиенти на Хотел Ефект Алгара Бийч, Кранево

× Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

Адриана (семейства с малки деца ) от 29 Юли 2019 до 04 Август 2019

Лична оценка 4.77/5 + Покажи повече

· Стаите в хотела са много хубаво обзаведени, общите части са хубави, поддържани и удобни. За една седмица престой с деца почти не ни се наложи да излизаме от комплекса. Плажа е хубав, чист и поддържан, басейна също. Храната е хубава и разнообразна, с някои изключения. Има удобен паркинг. Храната в ресторант Мираж е чудесна. Препоръчвам хотела за приятна почивка!

· Персонала в основният ресторант прекалено много и нервно блъскат и тракат с прибирането на приборите и чиниите и ако човек седи близо до шкафовете, които им служат за тази цел получава главоболие. Настава ужасна какафония. Разбираемо е, че се стараят да изпълняват задълженията си, но за хората ядящи и почиващи си е крайно неприятно това нервно блъскане. Би било прекрасно да се заменят пластмасовите чаши и чинии, които се използват в баровете и ресторанта за междинните хранения, с такива които са биоразградими и щадящи за природата.

· Бих препоръчал хотела на приятели.

Добавен на 08 Август 2019 В 19:48: от Янка

· Категорично не съм съгласна че персоналът е притеснявал гостите.Напротив.Стремеше се да бъде дискретен и усложлив Причината за .шумът и какафонията идваха от нехайството на родирели които не контролираха крясъците на децата си и безобразното разхищение на храна..

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни