0700-1-5522 visit.BG

Мнения на реални клиенти на Хотел Марина Сандс, Обзор

× Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

Natalia (семейства с малки деца ) от 29 Май 2019 до 03 Юни 2019

Лична оценка 4.69/5 + Покажи повече

· Отель новый. Чистый воздух. Ласточки вьют гнёзда. Бассейн не пахнет хлором. Обслуживающий персонал старательный и доброжелательный.

· Дым везде. Нет зон запрета курения. Даже на 4 этаже вечером не открыть окно. Приезжают толпы цыган из Румынии. Ведут себя безобразно, пьют и сжирают всё. Пьянство шокирует! В бассейне их дети не дают другим купаться. Менеджер принципиально говорит по английски (хотя знает русский). Море довольно чистое, но опасное. Есть обратные течения. Дно каменистое, надо отходить подальше в сторону. До развлечений далеко.

· Не, Бих препоръчал хотела на приятели.

Добавен на 21 Юни 2019 В 13:21: от Светла Димитрова

· Аз също не съм съгласна с мнението на Наталия.Хотелът е прекрасен и персоналът си върши перфектно работата,Не зная как е тази година,миналата нямаше румънци,но имаше нагли и невъзпитани руснаци и чехи.Мъкнеха храна по стаите и се напиваха яко.Който иска плажът да не е каменист,да ходи на Слънчев бряг.Хората не стига ,че осигуряват безплатни шезлонги и чадъри,какво да направят-да извадят камъните ли!Дааа,хората сме устроени странно,все трябва да търсим косури и все сме недоволни.Такава уникална природа,съчетана с девствен плаж и перфектен хотел,какво му трябва повече на човек за една прекрасна почивка!

Добавен на 20 Юни 2019 В 09:26: от Гост на хотела

· Аз също посетих хотела и пушенето става само на открито , което не пречи никому. Хотелът едва ли има вина за държанието на гостите. Видях и руснаци с не добро поведение, а пък нахалството им е без аналог и също бях възмутена.Що се отнася за езика в България се говори български а английският е международен. На руски в Русия.И ако не ме разбирате си намерете преводач.

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни