0700-1-5522 visit.BG

× Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

Биньо (семейства с малки деца ) от 23 Юли 2015 до 26 Юли 2015

Лична оценка 4.85/5 + Покажи повече

· Олът е много богат и възможността всичко да ти е на разположение на плажа. Заниманията за деца. С детска количка може да се ходи навсякъде по много лесен и удобен начин.

· Фоаето на хотела и лоби бара, самия хотел като сграда също не е особено впечатляващ за очакванията, които имахме. Асансьорите са изключително малки, някои от тях смея да кажа в лошо състояние като преди да извикаш асансьор не знаеш от кой етаж ще го чакаш защото индикатора не показва, самата система вътре също е доста объркана като от втори етаж като се качиш, вместо да слезеш до първи е възможно първо да се качиш до пети, където така или иначе чакащите няма как да се качат защото с бебе в количка и още едно дете, плюс двама възрастни, няма как още хора да се качат в малкия асансьор и така дефакто пак слиза до първия етаж и после се качва наново до петия за да вземе вече доста време чакалите хора. В единия асансьор дори огледалото беше счупено и залепено с тиксо, което не мисля, че е нормално за хотел с претенции и цена.

· Бих препоръчал хотела на приятели.

Добавен на 07 Януари 2016 В 19:25: от Биньо

· Г-не, прочетете първо написаното, осмислете и тогава пак отговорете ако имате какво. Ключовите думички са "индикатор" и "не работи". От там вече може да гадаем нагоре или надолу, та не виждам къде се намесиха копчетата:) Ясно е, че като натиснеш копчето за надолу, трябва да слезеш уж надолу, ама не се случва така. Та като ще се заяждаме, "на горе" ли се пише или "нагоре"? Защото гледам имате различни критерии за надолу и нагоре относно правопис:) Та как да го формулирам сега? Ако не можете да се справяте с правописа и сте пропуснали нещо от училище поради една или друга причина, има помощни средства. Успех ви желая на вас с две деца и количка по стълбите в луксозните хотели, които имат претенции, а си лепят счупените огледала с тиксо в и без това занемарените асансьори. Оценката за хотела, която сме дали мисля е доста добра, затова вместо заяждане, може да се замислите над критиката защото тя може само да ви е от полза.

Добавен на 17 Август 2015 В 18:29: от Тодор

· Биньо, стрелкичката надолу те води надолу, копче стрелкичка на горе те води нагоре, ако не можеш, има стълби!

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни