Външни коментари за Апартхотел Панорама, Созопол

× Външни мнения и коментари за хотела. Препоръчваме Ви да се доверите на мненията на нашите клиенти, които със сигурност са били гости на хотела!

Невероятно място

Коментар на Миро от 06.05.2014 за престой 15-07-2011 - 22-07-2011

Търсейки място за летуване по нашето Черно море, случайно попаднах на името на Апартхотел Панорама. Няма как да не го похваля. Беше преди 3-4 години. Като стар почитател на нашето крайбрежие твърдя, че този хотел е разположен на едно от най-хубавите места по цялото ни Черноморие. Тихо, уютно място, разположено на самия бряг. Който желае се къпе в прекрасния басейн в двора, а който предпочита морето си слиза на морския бряг, намиращ се непосредствено под комплекса. Самият хотел е страхотен. Персоналът беше невероятен! Единственият недостатък (ако може да се нарече недостатък...) тогава беше, че в непосредствена близост нямаше хранителен магазин и ресторант. Ресторантите по улицата покрай плажа "Харманите" бяха на 10-15 минути път пеш. Но предполагам, че вече е по-различно. Страхотен хотел на страхотно място! Едно голямо браво за този хотел!

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни