0700-1-5522 visit.BG

Външни коментари за Къща за гости Огняново, с.Огняново

× Външни мнения и коментари за хотела. Препоръчваме Ви да се доверите на мненията на нашите клиенти, които със сигурност са били гости на хотела!

Obratna vrazka

Коментар на Нора Василева от 01.03.2016 за престой 21-02-2016 - 24-02-2016

Нов и все още чистичък хотел, прекрасно местоположение, очевидно желание за развитие от страна на собствениците, усмихнат персонал. НО: За четири дни престой стаята не беше почистена нито веднъж. Липсваше място за сушене на халати и бански /все пак има басейн/, в банята нямаше закачалки за дрехите и хавлиите, храната на закуска беше оскъдна, на вечеря -без вариант за избор, не особено вкусно, продукти стари. Без условие за почивка - камериерките пускаха прахосмукачка в часовете между14-16,00 часа. В СПА центъра сами трябваше да си пускаме парна кабина, кнайп пътека, осветление. Около басейна имаше мравки. Три дни в спа центъра и целия хотел звучеше една и съща музика, едва на четвъртия смениха с нова... С две думи: добър потенциал, но е нужно още известно усилие, за да стане хотелът място, което бих препоръчала.

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни