Външни коментари за Хотел Лотос, Ривиера

× Външни мнения и коментари за хотела. Препоръчваме Ви да се доверите на мненията на нашите клиенти, които със сигурност са били гости на хотела!

Хотел Лотос - Ривиера

Коментар на Стефанов от 03.09.2012 за престой 07.08.2012 - 16.08.2012

Плюсове: зеленина и тишина; сенчест безплатен паркинг; много любезни камериерки /имахме малък инцидент с нашето дете/; разнообразна закуска; перфектна локация; апартаментът в който бяхме отседнали бе много удобен за нуждите ни; всички стаи са с гледка към морето, сравнително чист плаж само за гостите на хотела; минерален басейн; изключително подходящо място за семейства с деца или хора, които търсят спокойствие; Разнообразна анимация; Минуси: Неоправдано високи цени на ресторантите в комплекс Ривиера - елементарен обяд за двама надхвърля 50 лв. в капанчето до открития басейн; Влизането и излизането от комплекса става единствено през централния вход и за да стигнеш до Златни пясъци трябва да извървиш допълнително 1-2 км;

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни