× Външни мнения и коментари за хотела. Препоръчваме Ви да се доверите на мненията на нашите клиенти, които със сигурност са били гости на хотела!

kachestvo

Коментар на lidia от 17.02.2011 за престой 05.08.2010 - 15.08.2010

Искам да изразя възхищението си от студиото, в което ни настаниха.Доста просторно, с всички необходими съдове и прибори в кухненския кът, а отделно терасата се оказа по-голяма от самото студио. Дъщеря ни беше много мъничка тогава и все още ползваше проходилка и спокойно се разхождаше с нея по терасата. Самото студио беше луксозно обзаведено, а най-хубавата закуска на блок маса съм опитвала там - разнообразна и вкусна. От тогава много хотели сме посетили, но никъде не съм оставала доволна от закуската. Самият комплекс е много красиво аранжиран и озеленен. Проблемът е единствено плажа, който се разполага в нещо като заливче, и водата е леко застояла, а плажа-каменист, с изкуствено насипана пръст, но отгоре са разположени шезлонги до детския кът, който е наистина огромен и сред високи дървета.

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни