0700-1-5522 visit.BG

Външни коментари за Сънрайз Блу Меджик Ризорт, Обзор

× Външни мнения и коментари за хотела. Препоръчваме Ви да се доверите на мненията на нашите клиенти, които със сигурност са били гости на хотела!

Много доволни

Коментар на Йорданка от 30.07.2018 за престой 10-07-2018 - 16-07-2018

Това е една от най-хубавите ни почивки до сега!Бяхме настанени в стая с изглед море.Ние сме семейство с 2 деца на 9 и на 11 години.Най-хубавото в стаята за тях беше,че допълнителното легло беше голяма спалня,а не разтегателен диван.Стаята се почистваше ежедневно,кърпите също сменяха всеки ден,а спалното бельо през ден.Ресторанта мноооого чист,храната вкусна от качествени продукти.Аниматорите страхотни(Плами,Мони благодарим Ви!)!Любим ни беше басейна,който беше със солена вода,а не миришещ на препарати!!!И за моя голяма изненада целият персонал от българи на хотела беше усмихнат и любезен.Детските водни пързалки работеха,което беше голям плюс за децата.Изключително спокоен,чист и хубав хотел!Горещо го препоръчвам!

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни