0700-1-5522 visit.BG

Външни коментари за Хотел Вела Хилс, Велинград

× Външни мнения и коментари за хотела. Препоръчваме Ви да се доверите на мненията на нашите клиенти, които със сигурност са били гости на хотела!

Велла Хилс

Коментар на Светлозар Янчев от 09.12.2016 за престой 23-01-2015 - 26-01-2015

Бяхме едни от първите гости на хотела след отварянето му, наистина всичко е направено с вкус и пари и цените и доплащането за децата бяха поносими, но явно като всеки търговец собствениците след така нареченото зарибяване на клиентите, вече и цените са доста високи , а и като се има в предвид, че рядко се среща стабилно българско семейство без деца доплащането за децата е доста високо, а спят на тройно разтегателни дивани с пружини като едновремешните комунистически кушетки на които тръбите ти минават една през гърба една през краката и е крайно неудобно спането там ... По три пъти в годината ходим на почивка в балкана и конкретно в Велинград , но при нормална цена за 4 звезден хотел с закуска и вечеря за двама възрастни и две деца до 12г. - около 120-130лв. тук не можем да се вместим в 200лв., а и басейните са по малки от другите хотели като Здравец, Селект, Роял . Това е единствената причина за сега да си останем с единствено посещение в Велла Хилс, другите хотели правят оферти за по не активните месеци като януари, февруари докато тук промяна в цената няма което е минус според мен.

Добавен на 07 Април 2017 В 19:54: от Нямам име

· И ние бяхме от първите при отварянето му втори път през 2016 .До тук храната и закуска и обяд и вечеря бяха страхотни с големи порции.В края на Зимата 2017г пак посетихме с голяма радост Вела хилс но още на обяд в ресторанта бяхме много разочаровани от храната .Мислех че е моментна грешка на готвача но и на вечерята ,обяда и закуските чазочарование от храната малки порции по малко от една шепа ръка шопска салата при условие че в менюто е записано 350 гр. но явно ги правят 100 гр. .Абсурд е храната в хотела.

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни