0700-1-5522 visit.BG

Външни коментари за Хотел Видима, Априлци

× Външни мнения и коментари за хотела. Препоръчваме Ви да се доверите на мненията на нашите клиенти, които със сигурност са били гости на хотела!

Най-ужасният престой!

Коментар на Силвия от 06.01.2015 за престой 30-12-2014 - 02-01-2015

Хотелската база е зле построен апарт-комплекс с ниско качествени материали. Механата е част от много остаряла ресторантьорска база, а кухнята … даже не мога да коментирам колко ужасни неща бяха сервирани за харана - на новогодишната вечеря, от групата ни /23 човека/ - никой не посмя да изяде вечерята си! Отношението на управителя и /силно казано/ персонала, състоящ се от родата на собственика-управител на комплекса, беше повече от непрофесионално. Препоръката ми е - не ходете там, има много по-хубави места в Априлци.

Добавен на 05 Януари 2016 В 13:47: от Г

· Възможно ли е да си плаща ме нощувката и да си носим дървата до стаите за да ни е топло организацията ви куца кухнята ако мога да я нарека е ужасна а върхът беше да видя тъвата с баклавата в коридора на мрамора драги управители вир за агенцията по храните чували ли сте

Добавен на 10 Април 2015 В 11:51: от апарт хотел видима

· Съжаляваме ,че не сте останали доволни.Всеки има право на мнение къде и как да почива. Снимките на апарт хотела и апартаментите са БЕЗ ФОТО ШОП. !!! Спазването на забраната за пушене в закрити пространства е задължителна по законите в България.Да не забравяме че ние отговаряме за комфорта на всичките си гости.

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни