0700-1-5522 visit.BG

Външни коментари за Хотел Замъка, Царево

× Външни мнения и коментари за хотела. Препоръчваме Ви да се доверите на мненията на нашите клиенти, които със сигурност са били гости на хотела!

За целия хотел

Коментар на анонимна от 07.10.2013 за престой 23.08 - 30.08 .2013

Този хотел не става за нищо .Хора не ходете в този хотел ще съжаляват.Собствениците играят роля на управители .Просто си нямат представа как се управлява един хотел .От толкова голяма конкуренция .много лоша храна ,чистота лоша,Нямам думи. на Мразех този хотел.съжалявам че си дадох парите.

Добавен на 03 Август 2014 В 20:27: от Кристина Маноилова

· Интересно чии ли са невъзпитаните деца, които "ритат футбол", въпреки, че вероятно се рита топка, а футболът се играе.... Ами скъпи гости, това са точно Вашите деца, децата на които не пожелавам да имат здравословните проблеми, с които се сблъсквам аз и благодарение на които получавам квалификациите ви "огромна". Съжалявам, че Вашите деца са реално отражение именно на Вашия манталитет, възпитание и .... Желая искрено успех и благоденствие на Вас и децата Ви, защото те наистина не са виновни за поведението на родителите си :)

Добавен на 01 Август 2014 В 06:07: от отвратена

· За Бога, хора, не ходете в този Замък.....Отвратително обслужване, гнусна храна...."Управителката" е всичко друго ,но не и мениджър, персона с голямо самочувствие без покритие.....Голямо и е всичко друго:))) ...То не че има много хора там,но и тези които са се излъгали , едва ли ще повторят....Пиша , за да не се излъжат други хора....Всяка стотинка дадена там е неоправдан разход....

Добавен на 27 Юни 2014 В 19:52: от Потърпевш,

· кът не става за нищо Докато вечеряте или обядвате сюрия дечурлига ще ритат футбол върху главите ви и ще пищят. Храната е просто гнусна - буламачи и сурогати като за прасетата, но охранена персона, която се представя за управителка нагло. ще ви убеждава че е уникална и даже английската кралица не е вкусва.а такава. Бира и вино не влиза в олинклузижа. А в басеина спасителят тренира селският детски отбор по ватерпол. Унизително.

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни