0700-1-5522 visit.BG

× Външни мнения и коментари за хотела. Препоръчваме Ви да се доверите на мненията на нашите клиенти, които със сигурност са били гости на хотела!

Страхотно, но неподдържано (коментар от семейство с малки деца)

Коментар на Марги от 18.08.2015 за престой 10-08-2015 - 16-08-2015

ПОЗИТИВИ 1) Страхотен хотел, ако сте с деца. Плажът, ресторантът, катерушките - всичко е на едно място. 2) Тихо е. 3) Има детски кът, където да останат дечицата в най-големите горещини. 4) Персоналът е любезен. 5) Чисто е навсякъде, стаите се оправят и кърпите се сменят всеки ден. 6) Ползването на чадър и шезлонг е безплатно за гости на хотела. НЕГАТИВИ 1) Цената на храната в ресторанта не отговаря на качеството. Доста скъпо е, а не е на ниво. Обслужването в ресторанта е бавно. 2) Когато има анимация навън, тя е най-вече за по-големите дечица. Ако детето ви е под 6г, ще бъде игнорирано или отпратено. Децата танцуват точно до колони, надути до краен предел. 3) Катерушките са неподдържани, понякога опасни (излизащи от пясъка железа), а в басейна цяла седмица не оправиха изкъртения парапет. Не знам дали някой следи за поддръжката и безопасността. Бих препоръчала хотела на приятели, но се надявам да се подобрят описаните по-горе неща.

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни