0700-1-5522 visit.BG

Мнения на реални клиенти на Akrathos Hotel

× Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

Марияна Георгиева (семейства с малки деца) от 09 Септември 2019

Лична оценка 3.85/5 + Покажи повече

· Хотелът е прекрасен. Чисто и приятно. Няма опашки нито по барове, нито в основен ресторант, всичко е на ниво. Персоналът буквално хвърчеше, но не натрапчиво. Ако забележи, че си недоволен идва и пита какво могат да помогнат. Една случка - в ресторанта, най-големия поток, идва семейство около 6-7 души и си харесва маса, на която да вечерят. От нея току-що са станали предните клиенти и те чакат да я почистят, за да се настанят. Почакаха около 5 мин и всичко беше ок. Едно от момичета отиде при тях : Много се извиняваме за това, че Ви накарахме да чакате. Кажете какво мога да направя за вас?.... Хората бяха възпитани и казаха че всичко е наред... Но...момичето настояваше …. и накрая им каза: Добре, кажете какво искате за пиене към вечерята, аз ще Ви донеса питиетата от бара! И така с усмивка им сервира вино и узо! Въпреки, че всичко е на самообслужване.... Това в България не мисля че ще го направят!!! Персоналът работи на макс за Вас!!! Впечатлена съм!

· Бих препоръчал хотела на приятели.

Гергана Мерачева (семейства с малки деца) от 31 Юли 2019

Лична оценка 4.23/5 + Покажи повече

· В комплекса има всичко необходимо за една пълноценна почивка - пясъчен плаж, недосадни анимации, забавления, малък супермаркет - всичко е на една ръка разстояние. Локацията на хотела също е много добра - не в самите села, но в същото време близо до тях. Подходящ хотел за семейства с деца.

· Ако стаята е близо до основния бар, вечер се чува музиката от организираните забавления, но е само до около 00:00 ч., което може да е плюс за семейства с големи деца

· Бих препоръчал хотела на приятели.

Йордан Стефанов (семейства с големи деца) от 05 Юли 2019

Лична оценка 4.00/5 + Покажи повече

· Бих препоръчал хотела на приятели.

Данаил Дачев (семейства с големи деца) от 30 Юни 2019

Лична оценка 5.00/5 + Покажи повече

· Бих препоръчал хотела на приятели.

Ана Карагеоргиева (семейства с малки деца) от 29 Май 2019

Лична оценка 4.38/5 + Покажи повече

· Много приятен хотел, чисто, уютно и близо до хубав плаж, отлична храна. Персонала е много приятелски настроен и винаги готов да бъде в помощ на почиващите. Очарователно отношение на управителката на ресторанта, тази жена определено е за тази позиция. Доволни сме от престоя си в хотела.

· Не ми хареса, че на бара на плажа няма кафе включено към ол инклузива, а само бира и безалкохолни.

· Бих препоръчал хотела на приятели.

Марио Ангелов (семейства с малки деца) от 26 Юни 2018

Лична оценка 4.23/5 + Покажи повече

· Бих препоръчал хотела на приятели.