0700-1-5522 visit.BG

Мнения на реални клиенти на Porto Carras Sithonia Hotel

× Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

Драгомир Благоев (семейства с малки деца) от 26 Август 2019

Лична оценка 1.54/5 + Покажи повече

· Храната нямаше разнообразие,но имаше вкус. Чисто море. Красива природа.

· Чиста сметкаджийска история.Затруднени процедури при всичко. Голяма мизерия откъм чистота на стаи, басейни и барове. Приключение при ползването на асансьор. По добре пропуснете.

· Не бих препоръчал хотела на приятели.

преслав атанасов (семейства с малки деца) от 17 Юли 2019

Лична оценка 3.77/5 + Покажи повече

· Бих препоръчал хотела на приятели.

Ивайло Венков (самостоятелен пътник) от 08 Юли 2019

Лична оценка 4.00/5 + Покажи повече

· Бих препоръчал хотела на приятели.

Йоана Китайска (семейства с малки деца) от 07 Юли 2019

Лична оценка 4.77/5 + Покажи повече

· Бих препоръчал хотела на приятели.

Галина Колева (семейства с малки деца) от 02 Юли 2019

Лична оценка 2.77/5 + Покажи повече

· Местоположение и чиста морска вода.

· Посещавам хотела за поредна година, но този път намерихме мръсен плаж,стаите се почистват само след оплакване на рецепция,от където ни привикваха през ден да предлагат настаняване в апартамент с една баня,легло и разстегателен диван, въпреки че сме платили за 3 двойни стаи със самостоятелен санитарен възел за всяка за 7 човека. Ежедневна борба в ресторанта,защото основни се предлагат вече само на едно място, на плажа работи само един бар,вместо 3.

· Не бих препоръчал хотела на приятели.

Мария Димитрова (семейства с малки деца) от 01 Юли 2019

Лична оценка 2.85/5 + Покажи повече

· Хотелът е доста по-зле от миналата година. На плажа нямаше свободни шезлонги и буквално наставаше война още в 8:30 сутринта. Имаше свободни чадъри, но не и шезлонги. Бара към басейна (водния бар) не работеше, за разлика от миналата година. На бара на плажа бирата свършваше доста често. Храната в ресторанта не беше не нивото от миналата година, два пъти имаше вкиснала салата, за палачиките всяка сутрин наставаше война и се чакаше поне половин час. Вечер печеното месо също беше недостатъчно. Нашата стая се почистваше редовно, но стаите на приятели отседнали в същия хотел по същото време - не. Първите две вечери нямаше мини-диско за децата. Guest relations - не говореха английски. Опитаха да отменят резервацията ни за гърцка вечер в деня на самата вечеря. Аркадните игри се оказаха с монети от 1евро, които няма къде да се развалят. Накратко - не бих отишла отново

· Не бих препоръчал хотела на приятели.

Марин Миленков (семейства с малки деца) от 26 Юни 2019

Лична оценка 4.23/5 + Покажи повече

· Не бих препоръчал хотела на приятели.

Валери Димов (семейства с малки деца) от 18 Юни 2019

Лична оценка 4.08/5 + Покажи повече

· Доста зелени площи с възможност за разходка и отдих, без наличието на всякакъв шум от коли (превозните средства се паркират от другата страна на хотела). Особено подходящо за деца.

· Дали от по - ниското ниво на английския език на персонала (особено на рецепцията), манталитет или от липсата на достатъчен контрол и организационно управление, на няколко пъти се почувствахме излъгани. Загубих си няколко часа, докато ги убедя да ни преместят в друга стая (първоначално бяха ни настанили в стая част от апартамент/вътрешни врати между стаите/, в който имаше други гости на хотела и всичко се чуваше; електричеството в стаята периодично изключваше; интернета прекъсваше) и дори не се извиниха. Тематичните вечери са с много хубав замисъл, но отношението не беше пълноценно. Не искам да изпадам в детайли, но останахме с лека негативна нотка, което ти разваля цялостното удоволствие. Цялостната ни оценка е среден.

· Бих препоръчал хотела на приятели.

Дора Христова Костадинова (семейства с малки деца) от 27 Май 2019

Лична оценка 5.00/5 + Покажи повече

· Безумно е да се заплаща ползването на вътрешен басейн, освен това цената от 20 евро на човек за басейна не е дневна, ако бяхме отишли и следобед, това щеше да ни струва нова такса в същия размер! Абсолютна глупост!

· Бих препоръчал хотела на приятели.

guest (семейства с малки деца) от 02 Май 2019

Лична оценка 5.00/5 + Покажи повече

· Бих препоръчал хотела на приятели.

Сашка Дамянова (семейства с големи деца) от 01 Октомври 2018

Лична оценка 5.00/5 + Покажи повече

· хотел Мелитон също е страхотен.

· Наложи се да бъдем преместени в хотел Мелитон, където офертата вече не важеше за Aii inclusiv относно алкохола.Сервираше се само вино и бира.

· Бих препоръчал хотела на приятели.

guest (семейства с малки деца) от 17 Юли 2018

Лична оценка 4.15/5 + Покажи повече

· Хареса ни почти всичко. Затворен и просторен комплекс. Идеално е за семейства с деца, каквито са предимно посетителите на комплекса. Добра и не толкова еднообразна храна, както е описана в предходни коментари. Дори да има множество повтарящи се ястия, те са достатъчно многобройни, така че човек сам да разнообразява менюто си. Много хубави десерти. Страхотна инфраструктура и възможности за развлечения. Близост до Неос Мармарас, което е много приятно място за разходки. Всичко е уредено. Много хубав и чист плаж с място за всички - има достатъчно пространство, както на плажа, така и във водата. Не е толкова шумно, колкото е описано в други коментари. След 12 ч баровете затварят и няма никакви бурни веселия. Спокойно и приятно.

· Прекалено много хора и липса на достатъчен капацитет за обслужване на всички клиенти: - Липса на места за вечерите по меню, въпреки опита ни за резервиране не 3 дни (както е препоръчано), а 5 дни по-рано, което не е голяма беда, т.к. в общия ресторант предлагат същите ястия в съответната вечер; - Малко, но вкусна предимно сготвена морска храна; - Необходимост от ранно поставяне на кърпи, ако желаете да имате място на плажа; - Непълен комплект заредени измиващи средства, не съвсем редовно, но прилично почистване на стаите и смяна на кърпите (не на 1, а средно на 2 дни); - Слаба анимация.

· Бих препоръчал хотела на приятели.

Petrozar Petkov (възрастна двойка) от 25 Юни 2018

Лична оценка 2.62/5 + Покажи повече

· Единствено парка и възможностите за разходка

· Сервиза и обслужването са паднали значително. Посещавам го за втори път и намирам голяма разлика. Петте звезди не отговарят на цената и качеството което получаваме. Още с настаняването ти обесняват, че стаята в която те настаняват е \" partial sea view \" . Чершафите в стаята за една седмица не ги смениха нито веднъж. Кафето и наливните вина бяха отвратителни, за сметка на което ти предлагаха хубаво кафе срещу заплащане. Хотелът беше препълнен с малки деца, предимно сръбски туристи, които получаваха тази услуга на 40 евро на ден за човек. Не бих си позволил втори път да отида на това место.

· Не бих препоръчал хотела на приятели.

Георги Тодоров (семейства с малки деца) от 19 Юни 2018

Лична оценка 3.62/5 + Покажи повече

· Затворения комплекс и удобствата на баровете до плажа и басейна.

· Постоянно някоя от машините за кафе, сокове и безалкохолно не работеше. На бийч бара, когато свършеше някакъв алкохол или безалкохолно не си правеха труда да презаредят, а просто кимаха, че нямат. Хотелът със сигурност не е 5 звезди, дори не е и 4. Добруте съседи от Сърбия и Македония ставха всяка сутрин в 5.30, за да си постявят хавлии на шезлонгите, като ако отидеш в 9 на плажа няма места.

· Не бих препоръчал хотела на приятели.

Елизабет Димитрова (семейства с малки деца) от 17 Юни 2018

Лична оценка 1.92/5 + Покажи повече

· Хотелът определено е за категория не повече от 3*.Много ниско ниво на обслужване,особено в ресторанта.Овехтяло обзавеждане.Неподдържан комплекс като цяло. Анимация липсва,ако изключим силната музика и подскачащи лелки в 4 часа на басейна,докато повечето деца все още спят, както и неподходящата за деца,спукваща тъпанчета музика на т.нар.детска дискотека в нощния бар.Ужасна некачествена еднообразна храна,нахвърляна като за животни. Винаги нещо свършва- посуда,чаши,напитки,храна,които или повече не се предлагат или се зареждат с голямо закъснение. Опашка за пиците,опашка за еднократно предложената пържена риба в менюто в рамките на едноседмичен престой,които се предлагат в ограничени количества.Един път няма сирене,друг път кашкавал или домати- една салата не успяваш да си сглобиш като хората. Промити безвкусни супи. Останала и преработена храна. За децата пържени картофи и спагети. Гръцката вечер под всякаква критика- единствените морски дарове бяха миди, останалата храна от ресторанта.В хотела е пълно с почиващи от източна Европа- явно смятат ,че критериите са ни доста занижени ,за да ни хареса такъв \" ол инклузив\". За плажа-няма такова нещо като пясък, това е баластра, в която опитвайки се да играят децата се надишват на прахта . Шезлонги се запазват с кърпи в около 6 ч сутрин, а самите те са изтърбушени, мърляви и захабени. Не се лъжете и не ходете там ,ние не бихме се върнали- всичко това при положение,че не сме особено претенциозни, но ценим парите си и очакваме качество в замяна.

· Не бих препоръчал хотела на приятели.

Галина Колева (семейства с малки деца) от 17 Юни 2018

Лична оценка 4.54/5 + Покажи повече

· Бих препоръчал хотела на приятели.

Вяра Рачева (семейства с малки деца) от 10 Юни 2018

Лична оценка 4.23/5 + Покажи повече

· Бих препоръчал хотела на приятели.

guest (семейства с малки деца) от 10 Юни 2018

Лична оценка 4.31/5 + Покажи повече

· Бих препоръчал хотела на приятели.