0700-1-5522 visit.BG

Мнения на реални клиенти на Anais Hotel

× Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

guest (млада двойка) от 11 Септември 2019

Лична оценка 3.77/5 + Покажи повече

· Невероятна плажна ивица - чистота и простор. Настаняването е от 14 ч, но нас за втора година ни настаняват по-рано и изобщо не се е налагало да чакаме. Кърпите се сменят всеки ден. Басейните бяха чисти и топли, въпреки че при наличието на море и плаж, не сме ги ползвали.

· Храната за вечеря е малко оскъдна, въпреки че готвят вкусно, а закуската е доста еднообразна. След третата сутрин вече се чудиш какво да ядеш. Тази година ни настаниха в много малка и тясна стая, в сравнение с миналата година. Леглото беше персон и половина и с неудобен матрак. Падахме се точно над кухнята и пушкома на персонала и миризмата ми идваше в повече. Погледнах на сайта на хотела и видях, че това се води единична стая. След като попитах една от служителките защо сме в единична стая, тя ме попита какъв ни бил проблема, след като сме двама и каза, че хотелът бил пълен. Мисля, че не е честно, ние сме резервирали и предплатили още през декември, когато хотела е бил празен. Другото, което ми направи лошо впечатление е, че когато на вечеря ресторантът се пълни, не разрешават да се сяда на масите, които са към бара, въпреки, че седят празни. Тъпчат ни на другите маси при непознати. Не ми е ясно защо масите към бара трябва да седят неизползвани. Никой не сяда вътре в бара по време на вечеря. И третото нещо, за което имам забележка е почистването. Кърпите ги сменят всеки ден, което аз не смятам за толкова необходимо, но пода не се почиства всеки ден и на третия ден вече беше пълно с пясък. Камериерката беше много любезна, но влиза в стаята преди да сме тръгнали на закуска и това е малко притеснително. Не всички хора са будни от ранни зори. Въпреки изброените недостатъци, впечатлението ми за хотела като цяло е добро. Като цена/качество си заслужава (гладни не сме останали) и най-вече заради невероятния плаж, който се простира пред него. Бихме го посетили отново.

· Бих препоръчал хотела на приятели.

Фиданка Лазарова (с приятели) от 21 Август 2019

Лична оценка 4.69/5 + Покажи повече

· Бих препоръчал хотела на приятели.

guest (възрастна двойка) от 11 Август 2019

Лична оценка 4.23/5 + Покажи повече

· Перфектно местоположение - на морския бряг, на тихо и спокойно място. Широка плажна ивица, на плажа могат да се ползват чадър и шезлонги когато се поръчат напитки от бара. Чисто, усмихнат персонал на рецепцията и в ресторанта.

· Матраците на леглата са доста твърди и неудобни. Асортиментът, предлаган на закуска, е еднообразен и доста оскъден.

· Бих препоръчал хотела на приятели.

Тоня Андреева (семейства с малки деца) от 23 Юли 2019

Лична оценка 5.00/5 + Покажи повече

· Страхотно място за почивка! Уникален хотел, плаж с широка плажна ивица, пясъчен и много плитко море- за малки деца е много добър плажа. Обслужването на плажа е от баровете на хотела, предлагат и разнообразна храна за обяд и се работи доста бързо. Благодарни сме за почивката и мястото :)

· Бих препоръчал хотела на приятели.

guest (млада двойка) от 11 Септември 2018

Лична оценка 4.23/5 + Покажи повече

· Плажът и морето са чудесни, персоналът е любезен. Вместо да плащаш чадър и шезлонги, като на нашето Черноморие, е достатъчно е да поръчаш напитка от бара на плажа.

· Не се почиства добре банята. Храната на вечеря е малко оскъдна откъм избор, но вкусна. Не ми хареса, че не ти дават да си сипваш сам, а от персонала ти слагат. Басейните бяха мръсни, не сме ги ползвали.

· Бих препоръчал хотела на приятели.

Виктория Георгиева (семейства с малки деца) от 23 Август 2018

Лична оценка 4.54/5 + Покажи повече

· Бих препоръчал хотела на приятели.