0700-1-5522 visit.BG

Мнения и пътеписи за Хисаря - СПА хотел Аугуста

Отмора и почивка в Хисаря

Автор: Румяна • Добавено на 2017-12-25 14:12:50

Пред Коледна почивка решихме да си направим компания от възрастни жени на възраст от 62 до 90 години предвождани от кавалер като решихме да минем по пътя на виното и отморим в прекрасният кът на България с топла минерална вода даваща сила и бодрост на човек! Както винаги отседнахме в хотел Аугуста, просторен, чист с усмихнат персонал готов да ти се отдаде, за да почиваш като Бог!
Наслаждаваш се всеки един миг на красотата и дадеността на Хисаря! Сутрин се събуждаш с изгрева на слънцето което огрява прозорците на стаята на хотела и те подканя за приятни мигове: закуска, разпускане в басейна топъл и чист, със стъпала като за възрастни /за нас/ обходен с парапет, за да може да се обиколи басейна и без да можеш да плуваш, с джакузи за отпускане и воден масаж! Прибираш се в стаята топла, уютна и отморяваш няколко часа! Насладата продължава като правиш процедура за възстановяване и против болежки в спа центъра, приятно и отпускащо, че чак се отнасяш при боговете!
И като завършек на прекрасният ден се отдаваш на кулинарното изкуство на готвачите в ресторанта, поднесени с усмивка от обслужващият персонал!
Чувстваш се прекрасно от обстановка, кухня, винце. Релакс и красота на природата, птички прелитат и слънце грее над величествената планина в бяло покрита, а в душата ти остава незабравимият спомен за релакса на пред Коледната почивка в Хисаря!

Оценката ми за Хисаря е Много добра

Прочети още мнението на Румяна за СПА хотел Аугуста