Мнения и пътеписи за Албена - Хотел .Ком

Семейната почивка

Автор: Елисавета • Добавено на 2015-07-21 19:14:05

Наближава лятото, очаквано толкова време. Излизаме в отпуска, във ваканция и чакаме заветната почивка. Температурите се вдигат, хотелът вече е запазен и платен. Оставаме в очакване. Ето дойде и заветният ден. Всички сме в еуфория, децата не могат да заспят от вълнение и пътуват загледани в хоризонта с нетърпение да се появи зелената Албена.
Курорта си е същият спокоен, даже прекалено. Имаш чувството, че си някъде назад във времето. Зелено, чуват се весели детски гласове и виждам новопостроения аквапарк. Хората се забавляват и почиват активно.
Настаняваме се в хотела, чисти и просторни стаи, според възможностите на хотела. Не съм очаквала чудеса, все пак за 4-та поредна година посещаваме курорта. Храната в ресторанта е вкусна, но организацията не е както трябва, доста неща биха могли да се променят към по-добро. Асортимента е доста по-беден от предните години, ако почнем от плодовете само череши, праскови и два дена ябълки. Алкохола доста зле, няма уиски, мъжете разочаровани, другите питиета от неизвестни фирми.
Плажът е нареден и почистен, водата малко студена като на север. Но на децата не им пречеше, следобед на басейна, душ и на вечерна разходка. Дните бяха пълни с емоции. Дъщеря ми на 10 години ме попита да не е проспала някои дни, всичко е минало толкова бързо.
Така живи и здрави, доволни от почивката с някои забележки се прибрахме в очакване на следващата ни ваканция.

Оценката ми за Албена е Добра

Прочети още мнението на Елисавета за Хотел .Ком