0700-1-5522 visit.BG

Мнения и пътеписи за Албена - Хотел Алтея

Пет дни откраднато щастие

Автор: Румяна • Добавено на 2018-09-29 18:25:56

Дълго очакваното пътуване.....най после отново шофираш към морето! Натискаш педала на газта и искаш час по-скоро да оставиш зад гърба си сивото ежедневие, напрежението и стреса,да забравиш телефоните и проблемите.
Петте дни които си си подарил, в които да си само ти и Морето!
Пристигаш, хвърляш куфара и тичаш към слънчевия плаж.
Веднага и настроението ти се променя, усещаш как отново се усмихваш щастливо.
За тези пет дни искаш да изживееш с морето неговите настроения, да усетиш неговия мирис във въздуха и спойствието, което излъчва. Дори и стихията му по време на буря има своя чар.
Лежиш на плажа, радваш се на слънцето и морето, на възбудени те гласчета и игри на малчуганите наоколо.... и неусетно нахлуват онези незабравими спомени от твоето собствено детство, от онези щастливи лета и дълги почивки на море с твоите родители.; няма начин да не си припомниш и едни други години – студентските- когато си "самостоятелна и пораснала", когато точно на брега на любимото море си усетила първите трепети, романтиката и вълшебството на любовта.
Нахлуват и спомени за твоите семейни почивки с любимите дете и съпруг:, как и ти с тях си строил пясъчни замъци и кули....... И в просълзените ти очи от емоции и спомени се отразява пак то –Морето..!
После със съжаление осъзнаваш, как тези броени дни на пълно щастие, спокойствие и отмора, неусетно са изтекли, като пясъка между пръстите ти .
Снимаш се на фона на морето, опаковаш събраните с любов мидички, искайки с тях да отнешеш в къщи, една частичка море и спомени, които да запазят позитивната енергия, с която си се заредила…., до следващото лято.....

Оценката ми за Албена е Много добра

Прочети още мнението на Румяна за Хотел Алтея